• Alle former for havearbejde - for privat og erhverv

  HAVESERVICE
  - alle former for havearbejde for privat og erhverv

 • Håndværkerfradrag

  SÅ MEGET KAN DU SPARE
  Bliv klogere på dit fradrag

  Læs mere

 • Kvæg, svin, mark, kreaturklipning, rengøring af stald

  VIKAR TIL LANDBRUGET
  - kvæg, svin, mark, kreaturklipning og rengøring af stald

 • Snerydning til Jyllands bedste pris - ring nu

  SNERYDNING
  - til Jyllands bedste pris - ring nu

 • Små og store arealer - klippebredde op til 320 cm

  KLIPNING AF GRÆS
  - små og store arealer - klippebredde op til 320 cm

 • Fjernstyret buskrydning/skræntklipper - til skrå og stejle arealer op til 50 gr.

  FJERNSTYRET BUSKRYDNING/SKRÆNTKLIPPER
  - til skrå og stejle arealer op til 50 gr.

 • Vikar- og haveservice

  VIKAR- OG HAVESERVICE
  - af høj kvalitet til fordelagtige priser

 • Brænding af ukrudt

  BRÆNDING AF UKRUDT
  - fortov, p-pladser mm.

 • Klipning af græs

  KLIPNING AF GRÆS

 • Fejning og sugning

  FEJNING OG SUGNING
  - fortov, p-pladser og kyllingehuse

Landbrugsvikar

lej en vikar vikarservicevendsysselHar du planer om at tage på ferie eller har du brug for en ekstra hånd, da din medhjælper er syg eller gerne vil have fri? Hos Vikarservice Vendsyssel tilbyder vi landbrugsvikarer, der kan hjælpe med kvæg, svin, mink, mark, høns og meget mere.Stor ekspertise inden for kvæg landbrug


Alsidighed er vores spidskompetence, og vi kan derfor assistere ved alle typer opgaver inden for kvæg landbrug. Alt lige fra malkning til pasning af malkerobotter, fodring og staldrengøring. Er der tale om ferieafløsning eller sygdomsafløsning inden for landbrug – hyr en vikar fra Vikarservice Vendsyssel. 


Vikarservice svinebesætninger

Har du svært ved at nå de daglige gøremål i stalden, kan du hyre en vikar på timebasis eller dagsbasis – ligesom dit behov måtte være. Vores medarbejdere er alle uddannet inden for svin landbrug og med deres erfaring kan de hurtigt overtage driften. Vi tilbyder fodring af svin, sortering af svin til levering, vaccination, kasteration, fravænning – ja kort sagt alle opgaver i en moderne svine stald. Vikardækning mark arbejde


Vores medarbejdere har mange års erfaring med mark arbejde – har du maskinerne, så leverer vi arbejdskraften. Vi løser bemandingsproblemer i hele Jylland. Vi tilbyder dygtige og kompetente medarbejdere som med kort instruktion kan gå i gang med arbejdet. Få høsten i hus til tiden eller markerne klargjort til såning – vi klarer alle typer opgaver i marken.Lej en vikar for en dag, uge eller længere tid og betal kun for den tid, du har brug for ekstra arbejdskraft.

Ingen administrationsarbejde, når du lejer hos os


Er du træt af alt papirarbejdet, når der skal ansættes en ny medarbejder i en kortere periode? Slip for al papirarbejdet og hyr din næste vikar hos os. Vi klarer alt det administrative, mens du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Vores vikarer dækker en bred vifte af opgaver inden for landbrug, markarbejde, kreaturklipning og rengøring af stald. Har du opgaver, som ikke er listet her, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort netværk og kan næsten tilbyde vikarer inden for alle brancher.Få en pris på vikardækning – kontakt os på 98 86 40 46!